Menu

Catering

Voorbeeldmenu’s, afhankelijk van seizoensbeschikbaarheid. Alle menu’s inclusief amuse, water en drie glazen bijbehorende wijn. Prijzen vanaf € 49,50 (mede afhankelijk van groepsgrootte).

 

Lente: aspergemenu

witte asperges met knolserderijsaus, gepocheerde kwarteleitjes en lentetruffel
*  *  *
risotto met groene asperges, Hollandse garnalen en dragon
*  *  *
kalfsentrecot met wilde asperge en morellen-crèmesaus
*  *  *
panacotta met balsamico, gemarineerde aarbeien en hazelnoot/melkkoekje

Zomer: groente- en bloemenmenu

Sint-Jacobsschelpen met zomererwten- en tuinbonensalade, krokante spek en rode zabaionesaus

*  *  *

courgettebloemen gevuld met munt, buffala-ricotta en tomatensaffraansaus

*  *  *

zalmmoot met groene amandel-kruidenkorst, aardappelblokjes, zomerbloemen en paprikasaus

*  *  *

gepocheerde wilde perziken, sinaasappelsorbet, amandelpraline en crème fraîche van Grand Marnier

Herfst: wild- en grondmenu

buffala mozarella met driekleurige bietensalade, Parmaham en chiogga bieten-schilfers

*  *  *

Belgische aardperensoep met gerookte anchovis

*  *  *

Veluws hertefilet, aardappel-preistamppot, bramensaus, pastinaakschilfers

*  *  *

vijgen gepocheerd in rode wijn, brownies, creme van sambucca, gecaramelliseerde walnoten, kaneelijs

Winter: warmtemenu

Canadese wilde zalm, gemarineerd in whiskey en akornsiroop, met venkelsalade en whiskeysaus

*  *  *

ravioli gevuld met pompoen en buffala ricotta in wilde champignonsaus

*  *  *

varkensmedaillons in rozemarijnkorst met balsamicosaus, aardappelrösti’s en groene kool

*  *  *

taart van peer, polenta en honing, met chiboust creme, dolce de leche-ijs en honeycomb

Damask, bestek, borden, glazen en bediening zijn niet inbegrepen.