Voorbeeldmenu’s, afhankelijk van seizoensbeschikbaarheid. Alle menu’s inclusief amuse, water en drie glazen bijbehorende wijn. Prijzen vanaf € 49,50 (mede afhankelijk van groepsgrootte).
witte asperges met knolserderijsaus, gepocheerde kwarteleitjes en lentetruffel
* * *
risotto met groene asperges, Hollandse garnalen en dragon
* * *
kalfsentrecot met wilde asperge en morellen-crèmesaus
* * *
panacotta met balsamico, gemarineerde aarbeien en hazelnoot/melkkoekje
Sint-Jacobsschelpen met zomererwten- en tuinbonensalade, krokante spek en rode zabaionesaus
* * *
courgettebloemen gevuld met munt, buffala-ricotta en tomatensaffraansaus
* * *
zalmmoot met groene amandel-kruidenkorst, aardappelblokjes, zomerbloemen en paprikasaus
* * *
gepocheerde wilde perziken, sinaasappelsorbet, amandelpraline en crème fraîche van Grand Marnier
buffala mozarella met driekleurige bietensalade, Parmaham en chiogga bieten-schilfers
* * *
Belgische aardperensoep met gerookte anchovis
* * *
Veluws hertefilet, aardappel-preistamppot, bramensaus, pastinaakschilfers
* * *
vijgen gepocheerd in rode wijn, brownies, creme van sambucca, gecaramelliseerde walnoten, kaneelijs
Canadese wilde zalm, gemarineerd in whiskey en akornsiroop, met venkelsalade en whiskeysaus
* * *
ravioli gevuld met pompoen en buffala ricotta in wilde champignonsaus
* * *
varkensmedaillons in rozemarijnkorst met balsamicosaus, aardappelrösti’s en groene kool
* * *
taart van peer, polenta en honing, met chiboust creme, dolce de leche-ijs en honeycomb
Damask, bestek, borden, glazen en bediening zijn niet inbegrepen.